EMDR komplekse traumer

Det er en stor glede å ønske velkommen til kurset «EMDR og komplekse traumer.

Med EMDR-terapi har du lært en effektiv og strukturert måte å behandle PTSD og andre traumereaksjoner.

I mer alvorlige og komplekse saker kan vi som klinikere søte på mange utfordringer. Vi erfarer bl.a. at dysfunksjonelt lagret informasjon er mer enn bare minner og er relatert il tilknytningsproblematikk.

Dolores Mosquera ha en lengre tid benyttet EMDR i behandlingen av pasienter med alvorlige og komplekse traumer. Hun behandler både misbrukte kvinner og voldelige menn. Dolores er også involvert i behandling av ungdomskriminelle. Hun er en erfaren kursleder og holder kurs over hele verden.

Hun har også skrevet flere bøker og artikler om personlighetsforstyrrelser, komplekse traumer og dissosiasjon, og er internasjonalt anerkjent innen dette området.

Vi vil vise hvordan dissosiasjon kan bli behandlet med en progressiv tilnærming. Kloniske problemer, sentrale begreper og praktiske ferdigheter blir illustrert ved hjelp av videoklipp, noe som både klargjør og bringer humor til presentasjonen.

Dette kurset vil gi deg en videre opplæring i en del aspekter som en EMDR-terapeut må forstå og kunne anvende i de mer alvorlige om komplekse pasientsakene.

Du vil få praktisk kunnskap og erfaring med dissosiasjon og EMDR. Konkret hvordan jobbe med affektoleranse.

EMDR grunnutdanning trinn I er en forutsetning. På kursdagen vil du få en manual med nyttige verktøy. Første dag foregår kurset på lettfattelig engelsk, den andre på norsk.

Velkommen!

Praktisk info:

Dato:
28. – 29. Oktober 2019

Tid: 
09.00 – 16.00

Sted:
Scandic Solli, Parkveien 68, Oslo.

Kostnad:
5.600,- inkl lunsj mm.

Telefon:
23155700

Påmelding:
ansavida@online.no eller kontaktskjema nedenfor.

Kursledere:
Dolores Mosquera, Einar Jenssen og Savita Dalsbø

Kontaktskjema